miercuri, 10 decembrie 2014

Motive pentru a instala o bariera auto


O constructie comerciala nu  este cu adevarat completa pana  nu se instaleaza si o bariera auto.  Ele sunt solutii ideale pentru tinerea sub control a traficului auto, in parcari publice, in parcari private, in apropierea blocurilor de apartamente, fiind optiuni fiabile chiar si cand traficul este aglomerat. Gasesti o gama variata de bariere auto la Ordis, in magazinul online.


Acestea  sunt compuse dintr-un motor, o unitate de control (protejata de o carcasa cu finisaje diferite), in special din otel inoxidabil pentru aplicatii in conditii critice climaterice si nu numai (cum ar fi in apropierea marii sau in zonele de trafic intens). Exista diverse monitorizari, ce ofera diferite grade de performanta  si securitate, potrivite atat pe durata zilei cat si in timpul noptii.

Alegerea unui model de bariera auto tine foarte mult de latimea respectivei intrari si de  gradul de folosire la  va fi supusa.

Vrei sa ai  controlul asupra intrarilor in blocul detinut sau intr-o anumita parcare publica sau privata?

Exista mai multe solutii disponibile, cu diverse unitati de control; difera lungimea bratului, tipul finisajului, motorul, etc. Daca va aparea o pana de curent, aceste bariere vor continua sa poata fi actionate, gratie bateriilor optionale pe care le suporta numeroase astfel de motoare. Aceste dispozitive nu necesita setari complicate, o mentenanta periodica complexa; din contra, sunt echipate cu accesorii de ultima generatie.  Pentru spatii mai mari se pot folosi  bariere auto industriale sau se pot sincroniza doua bariere asezata fata in fata, pentru latimi de pana la 8 - 12 metri.

Pentru o protejare a bratului de bariera, numeroase modele folosesc atat semnalizare cu leduri cat  si cauciuc de protectie.

Asadar, aceste bariere auto pot sa fie utilizate in spatii variate - de la cladiri de birouri, blocuri de apartamente, hypermarket-uri, zone comerciale, parcari private, parcari subterane etc. Ele ofera nu doar un trafic corect ci si o protectie sporita tuturor participantilor la trafic; in egala masura poate sa limiteze numarul de masini ce intra in respectiva parcare. Pentru a comanda acum sistemele sau accesoriile potrivite, intra in categoria de bariere auto aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu