miercuri, 10 decembrie 2014

Top motive pentru a alege balustrade de inox si sticla

Optiuni de design interior si exterior, prin balustradele de sticla si inox

Fie ca sunt folosite pentru constructii rezidentiale ori pentru cladiri comerciale, sistemele moderne de balustrade arhitecturale permit designerilor si constructorilor sa adauge o serie de trasaturi noi, practice, dar si de ordin estetic, atat in interior, cat si in exterior. Atat treptele interioare dintr-un anumit imobil se pot bucura de aceste balustrade de sticla si inox, dand impresia unei deschideri mai mari. In exterior, proprietarii pot sa obtina o priveliste care sa nu fie deloc intrerupta - pastrandu-se in acelasi timp sigura si durabila. Daca ai o terasa, un balcon (sau te gandesti sa adaugi una, in viitor), ar trebui sa iei in considerare optiunile oferite de Railing Design - balustrade inox si sticla marca Q-railing Gmbh.

  • Motive practice pentru a alege aceste sisteme de balustrada
Se pot aminti mai multe beneficii, de ordin tehnic, ce fac acest balustrade de sticla o optiune de exceptie. Usor de instalat, uneori chiar si din interior (fara nevoia de a folosi schele), ele sunt incredibil de rezistente si durabile. Sunt usor de curatat si intretinut, gratie tratamentului anterior care li se aplica. In plus, datorita solutiilor ce permit instalarea fara stalpi verticali intermediari, se asigura o vedere continua, placuta ochiului, chiar si atunci cand stai jos. Tii vantul si ploaia la distanta (in variantele de instalare exterioara). Nu mai ai nevoie de vreo finisare speciala si nici de lucrari de intretinere. In plus, daca se aleg variante cu panouri de sticla, atat animalele de companie, cat si copiii vor fi in siguranta - nu le vor putea escalada si nici nu se vor zgaria sau murdari foarte usor.
  • Avantaje estetice si vizuale
Motivatia multor oameni cand aleg astfel de balustrade de inox si sticla este strans legata de efectul vizual pe care il produc. Look-ul modern, elegant, mana curenta (deseori optionala, de diferite forme), poate sa se plieze dupa nevoile si gusturile fiecarui proprietar. Noile sisteme de Railing Design nu au suruburi vizibile - se obtine asadar un aspect mai fluent.


Solutiile furnizate de Railing Design - partener oficial al Q-railing Gmbh in Romania sunt instalate si folosite in  spatii precum: centre comerciale, cinematografe, centre de cercetare, stadioane, cladiri de birouri, blocuri de apartamente, locuinte personale, terase/cafenele, restaurante, spitale, hoteluri - iar lista poate continua.

Pentru detalii suplimentare, accesati oferta Railing Design - balustrade inox si sticla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu