miercuri, 17 decembrie 2014

Felul in care stai asezat la birou conteaza!


Daca lucrezi intr-un birou timp de 8 ore pe zi, nu este de ajuns sa ai un scaun comod, ergonomic si directorial. Trebuie sa stii si care este postura corecta si eventual niste exercitii pe care sa le faci din cand in cand.

Primul pas este sa te asiguri ca scaunul tau este functional si iti ofera suportul de care ai nevoie. Daca il ai de mult timp si deja pastreaza forma corpului tau, e momentul sa il schimbi. Gasesti scaune pentru birou in Brasov la Selgros. In aceasta perioada gasesti chiar o promotie la scaunele pentru birou.

Dupa ce stii sigur ca scaunul tau de birou este bun, trebuie sa iti exersezi postura. Iata cateva sfaturi utile prin care stii sigur ca nu nu te vei ridica intepenit de pe scaun:

  • monitorul trebuie asezat la nivelul ochilor. Poti sa asezi un mic suport sub el pentru a-l face sa ajunga la acel nivel.
  • spatele trebuie tinut drept, pe spatar. Daca spatarul scaunului este construit corect, va oferi suport spatelui si astfel nu vei sta cocosat.
  • picioarele trebuie sa atinga podeaua. Incearca, de asemenea, sa nu le tii incrucisate sub masa. In felul acesta, circulatia sangelui va fi usurata.
  • Coatele trebuie tinute pe langa corp la un unghi de 90 de grade. De asemenea, ele trebuie asezate pe masa de lucru, pentru ca sa se odihneasca.
  • Ajusteaza-ti inaltimea scaunului astfel incat toate indoiturile corpului sa fie la un unghi de 90 de grade.
  • Partea frontala a scaunului nu trebuie sa raneasca genunchii; Asadar, un scaun cu margini rotunjite va fi ideal.

Formeaza-ti un obicei din statul corect pe scaun la serviciu.  Cu timpul vei vedea cum durerile de spate se vor diminua iar dupa serviciu nu te vei simti intepenit.

Selgros Braşov
Produse alimentare şi nealimentare
Calea Bucureşti nr. 231 Braşov,
500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199

miercuri, 10 decembrie 2014

Motive pentru a instala o bariera auto


O constructie comerciala nu  este cu adevarat completa pana  nu se instaleaza si o bariera auto.  Ele sunt solutii ideale pentru tinerea sub control a traficului auto, in parcari publice, in parcari private, in apropierea blocurilor de apartamente, fiind optiuni fiabile chiar si cand traficul este aglomerat. Gasesti o gama variata de bariere auto la Ordis, in magazinul online.


Acestea  sunt compuse dintr-un motor, o unitate de control (protejata de o carcasa cu finisaje diferite), in special din otel inoxidabil pentru aplicatii in conditii critice climaterice si nu numai (cum ar fi in apropierea marii sau in zonele de trafic intens). Exista diverse monitorizari, ce ofera diferite grade de performanta  si securitate, potrivite atat pe durata zilei cat si in timpul noptii.

Alegerea unui model de bariera auto tine foarte mult de latimea respectivei intrari si de  gradul de folosire la  va fi supusa.

Vrei sa ai  controlul asupra intrarilor in blocul detinut sau intr-o anumita parcare publica sau privata?

Exista mai multe solutii disponibile, cu diverse unitati de control; difera lungimea bratului, tipul finisajului, motorul, etc. Daca va aparea o pana de curent, aceste bariere vor continua sa poata fi actionate, gratie bateriilor optionale pe care le suporta numeroase astfel de motoare. Aceste dispozitive nu necesita setari complicate, o mentenanta periodica complexa; din contra, sunt echipate cu accesorii de ultima generatie.  Pentru spatii mai mari se pot folosi  bariere auto industriale sau se pot sincroniza doua bariere asezata fata in fata, pentru latimi de pana la 8 - 12 metri.

Pentru o protejare a bratului de bariera, numeroase modele folosesc atat semnalizare cu leduri cat  si cauciuc de protectie.

Asadar, aceste bariere auto pot sa fie utilizate in spatii variate - de la cladiri de birouri, blocuri de apartamente, hypermarket-uri, zone comerciale, parcari private, parcari subterane etc. Ele ofera nu doar un trafic corect ci si o protectie sporita tuturor participantilor la trafic; in egala masura poate sa limiteze numarul de masini ce intra in respectiva parcare. Pentru a comanda acum sistemele sau accesoriile potrivite, intra in categoria de bariere auto aici.

Top motive pentru a alege balustrade de inox si sticla

Optiuni de design interior si exterior, prin balustradele de sticla si inox

Fie ca sunt folosite pentru constructii rezidentiale ori pentru cladiri comerciale, sistemele moderne de balustrade arhitecturale permit designerilor si constructorilor sa adauge o serie de trasaturi noi, practice, dar si de ordin estetic, atat in interior, cat si in exterior. Atat treptele interioare dintr-un anumit imobil se pot bucura de aceste balustrade de sticla si inox, dand impresia unei deschideri mai mari. In exterior, proprietarii pot sa obtina o priveliste care sa nu fie deloc intrerupta - pastrandu-se in acelasi timp sigura si durabila. Daca ai o terasa, un balcon (sau te gandesti sa adaugi una, in viitor), ar trebui sa iei in considerare optiunile oferite de Railing Design - balustrade inox si sticla marca Q-railing Gmbh.

  • Motive practice pentru a alege aceste sisteme de balustrada
Se pot aminti mai multe beneficii, de ordin tehnic, ce fac acest balustrade de sticla o optiune de exceptie. Usor de instalat, uneori chiar si din interior (fara nevoia de a folosi schele), ele sunt incredibil de rezistente si durabile. Sunt usor de curatat si intretinut, gratie tratamentului anterior care li se aplica. In plus, datorita solutiilor ce permit instalarea fara stalpi verticali intermediari, se asigura o vedere continua, placuta ochiului, chiar si atunci cand stai jos. Tii vantul si ploaia la distanta (in variantele de instalare exterioara). Nu mai ai nevoie de vreo finisare speciala si nici de lucrari de intretinere. In plus, daca se aleg variante cu panouri de sticla, atat animalele de companie, cat si copiii vor fi in siguranta - nu le vor putea escalada si nici nu se vor zgaria sau murdari foarte usor.
  • Avantaje estetice si vizuale
Motivatia multor oameni cand aleg astfel de balustrade de inox si sticla este strans legata de efectul vizual pe care il produc. Look-ul modern, elegant, mana curenta (deseori optionala, de diferite forme), poate sa se plieze dupa nevoile si gusturile fiecarui proprietar. Noile sisteme de Railing Design nu au suruburi vizibile - se obtine asadar un aspect mai fluent.


Solutiile furnizate de Railing Design - partener oficial al Q-railing Gmbh in Romania sunt instalate si folosite in  spatii precum: centre comerciale, cinematografe, centre de cercetare, stadioane, cladiri de birouri, blocuri de apartamente, locuinte personale, terase/cafenele, restaurante, spitale, hoteluri - iar lista poate continua.

Pentru detalii suplimentare, accesati oferta Railing Design - balustrade inox si sticla.